29.3.14.

Kaka: U slučaju da me klub ne želi, voleo bih da odem u SAD

"Razgovaraću sa Gallianijem na kraju sezone... Nije u pitanju novac", rekao je Brazilac.

U utakmici sa Chievom legenda Milana Ricardo Kaka obeležiće vrlo lep jubilej - 300. meč u dresu Rossonera. Ali, budućnost jednog od najiskusnijih igrača u redovima bivšeg šampiona Italije i Evrope je, bar u ovom trenutku, vrlo neizvesna... Jer, 31-godišnji Brazilac je u intervjuu za list Corriere della Sera najavio mogući odlazak sa San Sira na kraju sezone:

"Razgovaraću sa Gallianijem na kraju sezone. Nije u pitanju novac", rekao je Kaka, koji je povratkom u Milan vratio nadu navijačima da ostatak sezone može biti bolji. Ipak, to nije slučaj.

"Navijači su mi napravili lep doček, ali sezona ne ide u smeru u kojem smo se nadali. Kako vreme prolazi neprijatnih situacija je sve više. Ali, setite se činjenice da su i drugi veliki klubovi imali svoje krizne momente".

Na kraju, Brazilac je rekao i da bi voleo da zaigra u SAD.

"To je definitivno. Ali, videćemo kako će se stvari odvijati. Na kraju sezone ću obaviti razgovor sa Gallianijem i videti kakvi su planovi kluba. Nije mi stalo do novca, čisto da se razumemo. Jednostavno želim da čujem kakve su namere kluba, a ako budem morao da menjam sredinu, onda je SAD prvi izbor", zaključio je Kaka.