17.4.14.

Milan na Korziku poslao ponudu za golmana

Mada, Guillermo Ochoa tvrdi da mu se ostaje u Francuskoj i da bi voleo da brani za Marseilla.

Politici italijanskih klubova da dovode igrače za malo novca ili bez obeštećenja najverovatnije će se pridružiti i Milan, koji planira veliku rekonstrukciju tima u letnjem prelaznom roku. Kako javljaju francuski mediji, Rossoneri će u junu pokušati da dovedu Guillerma Ochou, golmana Ajaccio-a.

Reč je o Meksikancu koji odlično brani za poslednjeplasirani tim Lige 1, iako se Korzikanci nalaze na poslednjem mestu na tabeli.

„Verujem da bi Ochoa voleo da ostane u Francuskoj, ali istovremeno je dobio i ponudu Milana. Nadam se da će napraviti korak ka većem klubu. On to zaslužuje! Mada, stvarno vam kažem, još ne znam gde će moj klijent braniti naredne sezone“, otkrio je njegov agent Jorge Berlenga i dodao da „Guillermo ne mora da ide na Prvnstvo sveta da bi dokazao koliko je talentovan čuvar mreže“.

Ako stigne na San Siro, Ochoa bi zamenio vremešnog Christiana Abbiatija. Jedina prepreka eventualnom transferu je činjenica da golman Ajaccija ima otvoren poziv da se preseli u Marseille, gde bi bio konkurencija Steve-u Mandandi.

„Igranje u Seriji A predstavljalo bi ostvarenje sna za mene, ali nameravam da ostanem u Francuskoj. Što se tiče Marseilla, naravno da bih voleo da branim tamo“, rekao je Ochoa.