12.4.14.

Mitrović za ALO: Odmah ću sa Balotellijem kod frizera!

Mediji na Apenininima šuškaju da bi Clarence Seedorf od leta mogao da ima dva „problema“ u timu. Naime, Italijani pišu da je gotovo izvesno da će se Mariju Balotelliju pridružiti njegov srpski dvojnik po stajlingu, ponašanju, ali i velikim fudbalskim umećem - Aleksandar Mitrović!

Navodno, slavni italijanski tim u sledećoj sezoni želi da napadne Scudetto, a za to mu je očigledno potreban i „srpski Balotelli“, koji je trenutno možda i najbolji mladi napadač Evrope. „Rossoneri“ ne žale keš za ovaj transfer, pa su pripremili 10 miliona evra da ponude belgijskom Anderlechtu.

- Čuo sam i ja za te priče, ali se ne obazirem dok ne bude nešto konkretnije. Naučio sam to iz dosadašnjeg iskustva, tako da sam sada koncentrisan samo na naredni meč u Anderlechtu - rekao nam je Mitar, koga smo „uhvatili“ dok je putovao na meč sa Lokerenom (2:1) koji je odlučio pogotkom u 66. minutu.

Ipak, kada smo Mitrovića pitali da li bi voleo da zaigra sa Mariom u ekipi i da li bi ga pitao kod kog frizera ide, odgovorio nam je kroz smeh:
- Sigurno, da, da! Nema sumnje da bi nas isti brica šišao!

Inače, „orao“ je nedavno izjavio da će navijati za Italiju na Mondijalu u Brazilu, jer baš voli fudbal kakav se gaji na „čizmi“.
- Želja mi je da se jednog dana oprobam i u Seriji A. Još kada bi to bio klub takve tradicije kao što je Milan... - zaključio je Mitrogol.

Izvor: alo.rs