26.4.14.

Super Mario: O fudbalu nemate pojma!

Novi cirkus u režiji Balotellija, prvo sukob sa trenerom pošto je zamenjen, a onda "live" svađa sa novinarima u studiju. Milan nikad lošiji, presuda Seedorfu već izrečena!

Nemoć, nervoza, usijane glave, loša atmosfera, sve to prati Milan. Ni serija pobeda nije promenila ništa, ovaj tim nije dovoljno dobar, videlo se to po ko zna koji put ove sezone, sinoć protiv Rome.

Balotelli u centru pažnje, zamenjen je, usledila je prepirka sa Seedorfom, posle je Super Mario rekao da mu nije jasno zbog čega ga je trener izveo iz igre, ali da su razjasniji situaciju.

Međutim, usledila je svađa sa novinarima.

Naime, pošto su gosti u studiju Sky Italije, sugerisali da se nije kretao dovoljno, Mario je osuo paljbu.

"Prvo, vi o fudbalu nemate pojma. Budite sigurni da je tako. Utakmica kao svaka druga, dao sam sve od sebe. Neki put ne ide, ali kako rekoh, vi niti znate šta o igri, niti ćete naučiti", rekao je Balotelli novinaru Marocchiju.

"Kada ne dam pet golova, onda nisam top klasa? U pravu ste, nisam, običan sam igrač kome je potrebno vreme da razvije potencijal", bio je besan napadač Milana.

"Kada pobeđujemo pričate jedno, kako sam sjajan, kada gubimo, odmah druge priče", dodao je Balotelli. Inače, Giancarlo Marocchi je nekadašnji igrač Juventusa i Bologne, sada stručni konsultant Sky televizije.

U studiju su još bili Zvonimir Boban koji često kritikuje Balotellija, kao i Christian Panucci, takođe bivši fudbaler Milana i Rome, situacija je bila neprijatna, ali je voditelj prekinuo svađu.

Sam Seedorf nije mnogo želeo da priča o Balotelliju, samo je rekao da nije u formi, ali da veruje da će izaći iz krize. Rasprava je delovala ružno, međutim Holanđanin nije želeo da se vraća na to. Ponovio je i da on sam ne odlučuje o svojoj sudbini, i da to pitanje treba uputiti Gallianiju.

Javna je tajna da ne govori sa glavnim čovekom u klubu i da je svestan da mu vreme ističe. On jeste bio Berlusconijeva ideja, ali sada je i gazda razočaran. Eventualno bi Seedorf mogao da produži boravak na klupi Milana, ako dobije Inter i uspe da se plasira na šesto mesto, u kvalifikacije za EL, ali realno, to nikoga ne zanima.

Navijači traže pojačanja, novca nema, najavljuje se novi lou-kost prelazni rok.

Hoće li i Balotelli biti žrtva čišćenja posle svega ove sezone ostaje da vidimo, ali teško je verovati da će neko izdvojiti za njega 30 miliona evra koliko traži Milan.