21.4.14.

Taarabt: Za mene niko nije čuo kad sam došao u Italiju

Adel Taarabt govorio je o tome koliko je zahvalan navijačima Milana i da je konačno pronašao sebe u tom klubu.

Fudbaler koji je došao u januaru u Milan kao pozajmljen igrač Queens Park Rangersa igra odlično u dresu Rossonera, a na poslednjem meču protiv Livorna je prvi put pogodio na San Siru.

„Srećan sam što sam postigao svoj prvi gol na San Siru. Dugo sam čekao na njega, ali najvažnija stvar u celoj priči jesu nova tri boda.

Igrali smo odličnu utakmicu sa Balotellijem i Robinhom. Dobro smo bili povezani i pokazali smo impresivnu igru. Pokušavao sam da zadovoljim publiku, uživali smo na terenu.

U Italiji niko nije čuo za mene do januara, tako da moram da se zahvalim Gallianiju što mi je dao šansu da pokušam u ovom klubu.“, istakao je Taarabt, marokanski internacionalac.

Milan je u poslednjem meču pobedio Livorno sa 3:0, jedan od golova je postigao i Adel Taarabt, a sada se Rossoneri nalaze još bliže mestu koje vodi u Ligu Evrope, na 5 bodova zaostatka u odnosu na Inter.

Veoma loš tekst, jer kao što smo objasnili u jednom od prethodnih tekstova, i 6. mesto vodi u kvalifikacije za LE, što očigledno dotični novinar sa sportske.net ne zna, ili nije dobro obavešten. Takođe ni sam prevod nije baš najbolji.

Izvor: sportske.net