14.5.14.

Balotelli pretukao lopova, Berlusconi ga prodaje!

Super Mario i njegov brat se obračunali sa lopovom ispred jedne diskoteke. Očevici kažu da je kradljivac završio u bolnici. Berlusconiju dosta ponašanja Super Marija njegovom prodajom želi da finansira prelazni rok!

Incident se dogodio ispred diskoteke Holivud, početkom maja, na putu Milano-Komo. Naime, braća Balotelli su izlazila u ranim jutarnjim časovima iz diskoteke, kada je lopov oteo Super Mariju telefon i počeo da beži.

Postoje dve verzije, prema jednoj su reagovali gosti i uhvatili lopova, prema drugoj Balotellijev brat Enoch koji je već privođen zbog nasilničkog ponašanja je stigao kradljivca.

Posle su braća prebila lopova, očevici tvrde da nisu mogli da ih odvoje od nesretnika koji je skupo platio krađu. Došla je kasnije i hitna pomoć i odvezla pretučenog lopova.

Na drugoj strani, Balotelli ne igra baš dobro, iako je postigao 14 golova ove sezone. Italijanski napadač je navodno na prodaju, Berlusconiju je dosta njegovog ponašanja i on veruje da bi najbolje rešenje bilo da Super Mario napusti Milano.

Klub računa da bi Monaco ili Arsenal bili spremni da plate oko 25 miliona evra kako bi kupili Balotellija, a Milan bi tim novcem finansirao letnji prelazni rok.

Ima i "kvaka", Balotelliju se ne ide, on je prema nekim izvorima poručio da mu ne pada na pamet da napušta Italiju i da mu je sjajno u Milanu.

Izgleda da osećanja nisu obostrana.

Izvor: sportske.net