2.5.14.

Donadoni u Milanu, Super Pippo na klupi Parme?

Čelnici Parme razmatraju mogućnost da na kraju sezone u slučaju odlaska Roberta Donadonija u Milan dovedu nekadašnju zvezdu italijanske reprezentacije, Filippa Inzaghija.

Dosta je bure bilo u Milanu u poslednjih nekoliko meseci, Clarence Seedorf će verovatno napustiti kormilo tog kluba zbog neslaganja sa pojedinim čelnicima, a odavno se već govori o njegovim eventualnim zamenama.

Jedan od konkurenata za poziciju trenera Milana naredne sezone jeste i Filippo Inzaghi, ali kako navode italijanski mediji, glavni kandidat koga razmatraju čelnici Rossonera jeste Roberto Donadoni, aktuelni trener Parme.

U Parmi već razmatraju ko bi mogao da dođe na mesto Donadonija ukoliko on ode put Milana, a ime koje se pominje u medijima jeste gore pomenuti Pippo Inzaghi.

Tommaso Ghirardi, prvi čovek Parme, istakao je da je veliki poštovalac Filippa Inzaghija, a videćemo kako će se situacija dalje odvijati.

Inače, Filippo Inzaghi ima istoriju vezanu za Parmu, tamo je proveo jednu godinu u svojoj igračkoj karijeri, a u pitanju je sezona 1995-96.

Izvor: sportske.net