21.5.14.

Inzaghi od naredne nedelje menja Seedorfa?

Trener Primavere će naredne nedelje održati sastanak sa rukovodstvom, sastanak na kome će se raspravljati o njegovoj budućnosti.

Clarence Seedorf je u javnosti već viđen kao bivši trener Milana.

Došao je proslavljeni holandski fudbaler bez ikakvog trenerskog iskustva na klupu Rossonera, nije zadovoljio, iza Milana je još jedna jako teška sezona u kojoj Rossoneri nisu uspeli da izbore evropski fudbal prvi put u poslednjih 16 godina.

Italijanska štampa javlja da će krajem maja biti poznata sudbina trenera Milana, Seedorfu se ne daje preterano mnogo šansi za ostankom.

Kao njegov naslednik navodi se Pippo Inzaghi, koji radi dobar posao sa mladim timom Milana. Ipak, sam Inzaghi ne želi da govori o spekulacijama.

„Iskreno, gledam samo dan za dan. U ovom trenutku treniram Primaveru, imam dve godine u ugovoru. Kroz nekoliko dana ću se sastati sa Adrianom Gallianijem i razmotrićemo budućnost. Taj sastanak mi je prioritet, idem korak po korak.“

„Zadovoljan sam sadašnjom situacijom, voljen sam u Milanu i videćemo šta nosi budućnost.“, rekao je Inzaghi, koji brani svog prijatelja.

„Seedorf je moj dragi prijatelj. Verujem da je odradio dobar posao. Želim mu sve najbolje.“, poručio je Inzaghi u razgovoru za Sky Italia.

Izvor: sportske.net