1.6.14.

Balotelli odlazi, Milan ne može bez Crnogoraca?

Pippo Inzaghi se složio da Balotelli bude prodat. Super Pippo vidi odbranu kao najveći problem...

Sinoćnji samit u Berlusconijevoj vili u Arkoreu trajao je četiri sata, razgovaralo se o prelaznom roku, kod gazde su bili Galliani i Inzaghi.

Jedan od predloga koji je Super Pippo prihvatio je prodaja Marija Balotellija kako bi se finansirao prelazni rok, ali i smirila situacija u svlačionici. Novi trener se složio, mada traži alternativu. U klub se vraća Matri, tu su Pazzini i El Shaarawy, ali je potreban još jedan napadač.

Doduše, još nije jasno hoće li Milan uspeti da proda Balotellija engleskim klubovima, ili eventualno Monacu, "Rossoneri" će tražiti 25 miliona evra za nestašnog napadača.

Pričalo se o Chelsea i Arsenalu, za sada su sve to nagoveštaji, ko zna, možda Balotelliju na Mondijalu poraste cena.

Seedorfov naslednik kao najveći problem vidi odbranu, De Sciglio ostaje iako ima ponudu Real Madrida, a što se štopera tiče, želja je Stefan Savić. On bi krenuo stopama Dejana Savićevića ako Milan bude platio više od 10 miliona evra koliko traže Toskanci.

Nekadašnji fudbaler Partizana ima ugovor na još dve godine, "Pobjedi" je rekao da će ovo biti dugo leto, da mu je sjajno u Italiji, ali i da veruje da će se jednog dana vratiti u Englesku.

Problem za Milan je i Mexes koji ima faraonski ugovor i to još godinu dana. Naime, Francuz je i došao kao slobodan igrač u Milan 2011. i prima 4 miliona evra po sezoni.

Ne želi da napusti klub, iako u Milanu nisu zadovoljni. U slučaju da ga pošalju negde na pozajmicu, ili eventualno prodaju kako bi se odlobodili ugovora koji ima do 2015. Savić bi svakako bio prva opcija.

Izvor: sportske.net