25.6.14.

De Rossi opleo po Balotelliju: Potrebni su nam muškarci, a ne Panini sličice

Vezisti Rome izgleda dojadio problematični Supermario.

Italija je suprotno očekivanjima ispala sa Svetskog prvenstva već u grupnoj fazi porazom od Urugvaja, a Daniele de Rossi je to posebno teško podneo.

Fudbaler Rome je indirektno okrivio Marija Balotellija za loš rezultat Azzurra na ovom Mundijalu.

“Sigurno je bilo stvari koje su uticale na rezultat, kao što su vrućina i suđenje, ali mi ne smemo da se hvatamo za te stvari. Moramo da zaboravimo na ovo brzo. Ustvari, povlačim to – treba da zapamtimo šta je krenulo po zlu i da počnemo ponovo sa pravim muškarcima. Potrebni su nam pravi muškarci, ne Panini sličice i karakteri. Oni ne koriste nacionalnom timu”, rekao je De Rossi.

Setimo se, Balotelli je za vreme turnira na svoj Fejsbuk profil okačio fotografiju Panini alubma sa sličicama, u kojem su na mesto njegovih saigrača iz reprezentacije zalepljene samo njegove sličice, a De Rossi je očigledno aludirao na to.

Još jedan dokaz da igrač rođen u Gani više nije deo grupe je to što je cela ekipa otišla da se pozdravi sa selektorom Prandellijem koji je podneo ostavku, a kontroverzni napadač je sam čekao u autobusu.

Balotelli je u drugoj utakmici sa Kostarikom imao odličnu šansu, ali nije uspeo da lobuje Navasa, dok je sinoć u prvom poluvremenu zaradio žuti karton i na pauzi bio zamenjen.