11.6.14.

Drugo pojačanje Rossonera iz Pariza: Ménez sleteo u Milano

Francuz uslikan na aerodromu Linati, potvrdio da će potpisati ugovor sa italijanskim gigantom.

Drugo pojačanje za Milan ovog leta, a dolazi iz istog kluba kao i prvo, i za istu sumu novca – 0 evra. Posle Alexa i Jérémy Ménez je razdužio dres Paris Saint-Germaina posle isteka ugovora i izabrao San Siro kao svoju sledeću destinaciju.

Italijanski novinari su uslikali Francuza na milanskom aerodromu Linati, a krilni igrač je potvrdio da će pojačati ekipu Filippa Inzaghija.

„Zašto Milan? Zato što su veliki tim i veliki klub. Nadam se da ću biti dobar ovde i da ću nastaviti da pobeđujem, kao sa PSG-om“, izjavio je Ménez.

Menez je već igrao u Seriji A, u periodu od 2008. do 2011. je branio boje Rome, ali fudbaler kaže da je to bio potpuno drugi igrač.

„Koja je razlika između Méneza u Romi i ovog sada? Videćete na terenu. Dosta sam porastao za ove četiri godine i želim da to i dokažem“, dodao je novi član Rossonera.

Brzi fudbaler još nije potpisao ugovor, ali će to najverovatnije uraditi već sutra, čim prođe lekarske preglede, ali to su samo tehnikalije i Rossoneri su sigurno dobili veliko pojačanje, a francuski fudbaler će sledeće tri godine igrati na San Siru.

Ménez je seniorsku karijeru započeo u Sochauxu, onda je prešao u Monaco, zatim u Romu, a poslednje tri godine je igrao u prestonici Francuske.