6.6.14.

Mino Rajola: Više od deset klubova želi Balotelija! I Nemci u igri!

Više nije tajna da i Baloteli želi da ode iz Milana, jer želi da igra Ligu šampiona. Indirektno potvrdio je ovako nešto i njegov agent koji tvrdi da se veliki broj klubova raspituje za njegovog klijenta. Do sada italijanski mediji nagađali su da bi "Super Mario" mogao u Arsenal, Čelsi ili Galatasaraj. Ipak, pojavila su se nova imena na ovom spisku.


Pored londonskih rivala, od kojih je Arsenal u prednosti, jer je Čelsi doveo Dijega Koštu iz madridskog Atletika, još jedan klub je zainteresovan za napadača "Azura". U pitanju je Liverpul, a spekuliše se da je Mario opcija ukoliko se do kraja leta dogodi scenario po kom bi Suarez završio u Realu iz Madrida.

Ipak, tu nije kraj. Nemački klubovi zainteresovani su za njegove usluge. Na prvom mestu je Šalke 04, koji je prošle sezone "pazario" Kevina Princa Boatenga u Milanu, a sledeće sezone igraće u najjačem evropskom takmičenju, što bi mogao da im bude jedan od aduta prilikom ubeđivanja Balotelija i njegovog agenta, jer je poznato da "rudari" imaju dovoljno novca što su i dokazali u prethodnih nekoliko sezona dovođenjem velikih zvezda kao što su Raul, Huntelar, Boateng, Farfan. Drugi klub, kojem mediji ne daju praktično nikakve šanse pri dovođenju problematičnog napadača Milana, je Volfsburg.

Ne treba zaboraviti da iz prikrajka vrebaju i klubovi kao što su PSŽ i Monako, jer je poznato da imaju velike svote novca i da su im igrači poput Balotelija uvek zanimljivi. Podsetimo, uprava Sitija, odbacila je nedavno mogućnost povratka njihovog bivšeg igrača u redove "građana".

Bilo kako bilo, poznato je da uprava Milana očekuje između 25 i 30 miliona evra, ukoliko dođe do razilaženja.