11.6.14.

Najnovije transfer novosti (11. jun): Menez stigao u Milano na pregovore

13:53 - Nigel De Jong odlučio je napustiti Milan, potvrdio je izvor blizak klubu i igraču. De Jong se na ovaj potez odlučio zbog načina na koji je otpušten njegov zemljak Clarence Seedorf. Odlazak Holanđanina gotovo bi sigurno značio da u klub dolazi Casemiro iz Real Madrida.

13:26 - Ukoliko De Jong napusti Milan, njegova zamena će biti Casemiro (22) iz Real Madrida. Sportmediaset tvrdi da je već postignut dogovor sa Realom oko pozajmice Casemira sa pravom otkupa za 6 miliona evra.

13:07- Jeremy Menez se nalazi u Milanu. On će u toku dana ručati sa Adrianom Gallianijem i Filippom Inzaghijem u restoranu Giannino.

Pojavile su se informacije da bi Napoli mogao preoteti Meneza od Milana, iako je Francuz već jednom nogom na "San Siru".

11:39- Agent Luce Cigarinija je izjavio da su interesovanje za njegovog klijenta pokazali Milan, Parma, Torino i Palermo. Milan traži zamenu za Riccarda Montoliva, kojem sledi duža pauza, a pored fudbalera Atalante pominju se još Lodi, Bertolacci i Kucka kao moguća zamena za kapitena Milana.

11:36- Holanđanin želi naredne sezone da igra u Ligi šampiona, kao i uostalom većina igrača Milana, što znači da bi mogao napustiti Milan, koji se nije kvalifikovao za izlazak na evro-scenu sledeće sezone.

Britanski Sun je objavio da su za njega zainteresovani Arsenal i QPR, a još u januaru De Jonga je želeo da dovede Liverpool.