13.6.14.

Najnovije transfer novosti (13. jun): Milan želi Iturbea, Kaka se pomirio sa suprugom i ostaje u Milanu

17:36 - Napadač Alberto Paloschi prešao je u trajno vlasništvo Chievo Verone. Napadač na čija je prava polagao i Milan, isplaćen je "Rossonerima" tri i po miliona evra. Paloschi je prošle sezone postigao 13 golova u Seriji A.

14:39 - Fudbaler Milana Ricardo Kaka trebao bi da ostane u Milanu i naredne sezone. Proteklih dana smo mogli pročitati da će miljenik navijača Milana napustiti taj klub zbog privatnih problema. Kako prenosi Corriere dello Sport, Kaka neće napustiti Milan bar još godinu dana.

Proteklih dana spekulisalo se da će Kaka preći u Sao Paolo, zbog toga što se njegova supruga preselila u Brazil pre dva meseca. Navodno, Kaka bi napustio Milan kako bi sačuvao brak sa Caroline Celico, sa kojom inače ima dvoje dece.

Njihov odnos se popravlja, rešiće sve nesuglasice i cela porodica će se vratiti nazad u Milano kad za to dođe vreme.

14:16 - Albinoleffe je otkupio i drugu polovinu prava na Mattiu Valotija, te je ovaj 20-godišnjak postao zvanično fudbaler tog kluba.

12:49 - Prema navodima Sky Sport-a, Milan je zainteresovan za ofanzivca Verone, 21-godišnjeg argentinskog napadača Juana Manuela Iturbea.

Iturbe je prošle sezone igrao na pozajmici iz Porta u Veroni, a po izboru televizije Rai svrstan u idealnu postavu Serije A, na 33 meča postigao je osam golova i bio jedan od najzaslužnijih za odlične rezultate Verone.

Verona je po završetku sezone otkupila ugovor mladog argentinskog veziste za 15 miliona evra.

Već se pominje da je Iturbe stavljen na transfer listu, odnosno da Verona potražuje oko 30 miliona evra za ovog napadača.