27.6.14.

Najviše "izvini" u istoriji fudbala!

Mario Balotelli, navodno, izvinio se selektoru Cesareu Prandelliju tokom leta prema Italiji.

Možda neće ući u domen najiskrenijih izvinjenja u istoriji fudbala, ali verovatno bi ušlo u kategoriju najviše izvinjenje u istoriji fudbala.

Italijanska mreža "Sky Sport" objavila je, po povratku svojih novinara iz Brazila, a oni su leteli zajedno sa reprezentacijom, da je "ozloglašeni" Mario Balotelli u jednom trenutku, visoko iznad Atlantika, prišao sedištu gde je sedeo sada već bivši selektor Cesare Prandelli i da se izvinio za svoje ponašanje na Mundijalu.

Podsetimo, Prandelli je posle eliminacije u grupi i poraza od Urugvaja, podneo ostavku na prvoj konferenciji za medije nakon utakmice i to obrazložio činjenicom da je procenio da oko Balotellija treba graditi igru, ali da je to bila velika zabluda.

On je ostavio Balotellija u svlačionici na poluvremenu presudne utakmice sa Urugvajem (0:1), zbog toga što je ignorisao njegova upozorenja da se smiri i ne "zove" sudiju da ga isključi. Došlo je navodno do svađe i na relaciji Balotelli - Prandelli i Balotelli - ostali igrači, posle čega je u igru ušao Marco Parolo, a Urusi poslali kući četvorosturke prvake sveta.

"Azzurri" su sleteli na milanski aerodrom Malpensa, posle više od deset sati leta iz Rio de Žaneira...

Izvor: mondo.rs