7.6.14.

PREOKRET: Silvio Berluskoni: Baloteli ne ide nigde! Biće deo novog Milana!

Predsednik Milana, Silvio Berluskoni, ne prestaje da zabavlja italijansku sportsku štampu. Njegove izjave teško je protumačiti uvek, a nekada je toliko direktan da pojedince boli. Tako je rekao da je Sedorf prošlost, a da Mario Baloteli ne ide nigde i da će biti deo ekipe koja će vratiti Milan gde mu je i mesto - na vrh!

I dok se po Evropi nagađa da li će Baloteli preći u Arsenal ili Čelsi ili će Liverpul da se uključi u trku, kada je ostrvo u pitanju, da li će ga kupiti Galatasaraj, Monako ili šeici za svoj PSŽ, dok Mođi tvrdi da će Mario u Nemačku i to možda u Dortmund, dok Šalke i Volfsburg šalju ponude, Silvio Berluskoni stavlja tačku i kaže da njegov igrač ne ide nigde i da očekuje od njega da se vrati posle SP u Brazilu i da povede novu ekipu ka vrhu i novom Skudetu. 

Da li to znači da će uložiti pare i dovesti pojačanja ili smatra da je ova ekipa konkurentna, a da su Aleks i Menez taj novi Milan, ostaje da vidimo do kraja prelaznog roka; kao i šta o tome misle Baloteli i njegov agent Mino Rajola koji je prilično siguran da Mario želi da igra u LŠ naredne sezone.