6.6.14.

Spremna zamena za Balotellija – Mario Mandžukić!

Italijanski mediji prenose da je Filippo Inzaghi više nego spreman da se odrekne kontroverznog Italijana, pod uslovom da na San Siro privoli golgetera Bajerna.

Talenat je tu, ali kvalitet – samo povremeno. A čini se da je Filippo Inzaghi čak i sa funkcije trenera mlađih kategorija Milana video da je Mario Balotelli nepopravljiv. Stoga, tvrde mediji u Italiji, ne bi imao ništa protiv ni da italijanski reprezentativac ode, ali pod uslovom da na San Siro stigne adekvatna zamena.

Inzagi tačno zna i koga bi doveo – Marija Mandžukića! Status hrvatskog internacionalca u Minhenu se, uprkos sjajno sezona iza njega, već neko vreme dovodi pod sumnju, pa se Mandžukić već dovodio u vezu sa Čelsijem. Ali pošto se čini izvesnim da će na Stamford stići Diego Costa, možemo da pretpostavimo da od ovog prvog posla nema ništa.

Sa druge strane, glasine o odlasku Balotellija kod Roberta Mancinija u Galatasaray (?!) ispostavile su se kao netačne, ali to nije prekinulo spekulacije o rastanku Rossonera i kontroverznog napadača.

Izvesno je samo da bi prodajom Balotelija bilo sakupljeno dovoljno novca za Mandžukića. Bayern navodno traži 30 miliona, ali se u Milanu nadaju da će cenu oboriti na 22 do 25 miliona evra.

Deluje kao rešenje koje bi sve strane učinilo zadovoljnim, pošto se posle dolaska Roberta Lewandovskog u Minhen očekuje i da će Mandžukić, ni kriv ni dužan, izgubiti minutažu u timu Pepa Guardiole.

Izvor: mozzart.sport