14.6.14.

Stigla prva zvanična ponuda za Marija Balotellija

Vicešampion Francuske, Monaco, poslao je ponudu na adresu Milana za napadača Marija Balotellija. Italijanski mediji pretpostavljaju da se radi o cifri koja se kreće između 20 i 30 miliona evra.

Bilo je pitanje kada će se dogoditi da stigne prva zvanična ponuda za problematičnog napadača, za kojeg se raspituje veliki broj klubova. Ipak, do sada je samo jedan poslao konkretnu ponudu na adresu kluba, ali detalji još uvek nisu objavljeni.

Pretpostavlja se da će Milan prvu ponudu odbiti kako bi saslušao ponude drugih klubova, ali i da se neće zadovoljiti sumom manjom od 30 miliona evra, jer kako se pretpostavlja, Milan nije isplatio poslednju ratu za ovog igrača, njegovom bivšem klubu, Manchester Cityju.

Za sada, kako nezvanične informacije kažu nema reči o tome da je u transfer uključen Radamel Falcao, koji je ocenjen kao "nemoguća misija" za upravu Milana, ali poznajući rad i delo Adriana Gallianija nije isključeno da ubaci ovu mogućnost u transfer Super Marija.

Poznato je i da Balotelli voli da vodi glavnu reč u napadu i pitanje je koliko bi mu se svidelo da "deli napad" sa "El Tigreom", pa je izvesno da ukoliko Monaco želi da ga kupi, moraće da mu da prostora, a to bi značilo da Falcao odlazi.