16.7.14.

Balotelli ostaje u Milanu!

Iako je Silvio Berlusconi hteo da se otarasi kontroverznog napadača, trener Milana, Filippo Inzaghi, istakao je da će on odraditi pripreme sa tim timom i da će najverovatnije ostati u Milanu.

Nakon veoma loše sezone Rossonera i ne toliko dobrog učinka Marija Balotellija u tom timu, usledilo je Svetsko prvenstvo i debakl Italijana uz još slabije partije ovog fudbalera.

Silvio Berlusconi je izjavio da želi da proda ''Super Marija'', da su zainteresovani Arsenal i Liverpool, ali odmah nakon Svetskog prvenstva znalo se da od toga neće biti ništa.

Ovaj kontroverzni napadač trenutno se nalazi na odmoru, a na teren će se vratiti 21. jula kada će se priključiti pripremama Milana za novu sezonu.

„Mario će se rado vratiti 21. jula i krenuće sa nama put Sjedinjenih Američkih Država.“, rekao je Filippo Inzaghi.

U SAD-u će Milan igrati na Ginisovom Internacionalnom kupu protiv Olympiakosa i Manchester Cityja, a zatim će uslediti meč sa Liverpoolom.

Imajući u vidu da će teško neko izdvojiti veliku sumu novca kako bi doveo Marija Balotellija, onda možemo slobodno reći da će i naredne sezone on braniti boje jednog od najuspešnijih klubova Evrope.

Izvor: sportske.net