15.7.14.

Balotelli po diskontnoj ceni?!

Super Mario se na svakom koraku trudi da iznervira ljude iz Milana. Nije tajna da klub želi da ga proda, ali nema zainteresovanih. Balotelli blokira "Rossonere" koji već imaju listu pojačanja. Zbog toga su spremni na sve...

Dok se Balotelli zabavlja sa Fanny u Majamiju, u Milanu vrte glavom. Novi ispad, slikanje sa oružjem i poruka onima koji ga ne vole dodatno je iznervirao Gallianija.

Svima je jasno da za Super Marija nema mesta u Inzaghijevom Milanu jer ne želi da promeni ponašanje, ali je problem što ga niko neće. Naime, njegova cena je bila pre Mondijala oko 30 miliona evra, bilo je zainteresovanih, no sada je to utihnulo.

"Nije samo izgubila Italija, izgubio sam i ja. Ko će sada kupiti Balotellija", žalio se Berlusconi koji obično ne razmišlja o onome što govori. Te njegove reči su verovatno uverile potencijalne kupce da bi Milan dodatno mogao da spusti cenu.

To će se i desiti, italijanski mediji pišu da su spremni da prodaju Balotellija za sumu od oko 20 miliona evra.

Plan je jasan, osloboditi se italijanskog reprezentativca i njegove plate kako bi se dobio novac za Lavezzija ili Jacksona Martineza. Argentinac je želja Inzaghija, ali "Rossoneri" jednostavno nemaju novca, iako on hoće natrag u Italiju.

Sa druge strane, posle dolaska Alexa i Meneza, kupovine Ramija, sledeća meta je Mimmo Criscito iz Zenita. Nekadašnji igrač Genoe nije jeftin, ali se Milan nada da bi ubacivanje Mexesa ili Zapate u ceo sporazum mogao da ubedi Ruse da im prodaju Criscita.

Još jedan igrač koji bi trebalo da napusti klub je Robinho. Milan se dogovorio sa Orlandom gde je već završio Kaka, ali sam igrač zateže. Klub se nada da će se osloboditi i njegove plate od oko 3 miliona godišnje čime bi praktično bilo završeno "restruktuiranje" u napadu.

Ali, kako rekosmo, ključ drži Balotelli, on prema nekim informacijama nema nameru da ode iz Milana, tačnije iz Italije, što stvara veliki problem. Kao moguća destinacija se pominje Monaco, no ni "Kneževi" nisu preterano zainteresovani...

Izvor: sportske.net