22.7.14.

Calciomercato: Galata 'zagrizao' za Balotellija

Milan je fiksirao polaznu cenu za Marija Balotellija - 25 miliona evra, 10 miliona manje od one koju je pomenuo Berlusconi, malo u šali, a više u zbilji, žaleći se da su igre i ponašanje Super Marija oborile njegovu cenu. 

Menadžer Arsenala Arsene Wenger je bio vrlo striktan izjavivši da njegovom timu nisu potrebni napadači. Ta izjava ipak nije ugasila priče o Balotellijevom prelasku u Arsenal. Zvuči neverovatno za one koji su juče čitali intervju Prandellija u Corriere della Sera da bi Galatasaray mogao da bude zainteresovan za Balotellija. Neosnovana ili ne, ta glasina je dovela do ludila navijače Galatasaraya koji sada na sav glas traže dolazak Super Marija.

Na meti Milana je nekoliko fudbalera - Cerci, Lavezzi, Romulo… ali ako Berlusconi ne zavuče ruku u vlastiti džep, Rossoneri nemaju keš na raspolaganju da kupe nove igrače, jedina pista za pojačanje tima su pozajmice s pravom otkupa za godinu dana. Robinho je već bivši igrač Milana, nije ni pozvan na turneju po SAD-u, pre nego što pređe definitivno u Orlando igraće u Brazilu, kao i Kaka.