25.7.14.

Calciomercato: Novi egzodus iz Serije A, Milan u nezavidnoj poziciji


Italijanska štampa najavljuje da Juventus, Inter, Roma, Milan... moraju da prodaju neke od najskupljih fudbalera zbog loše finansijske situacije.

MILAN

Milan se nalazi u nezavidnoj poziciji. Robinhove torbe su već spakovane, Brazilac nije otišao na turneju u SAD, ali i dalje ne uspeva da pronađe klub u Brazilu gde bi igrao do prelaska u Orlando. "Ako Robinho ne ode, Milan ne može da uradi ništa u prelaznom roku", rezignirano je izjavio Adriano Galliani.

Zbog toga prvi operativac Milana radi na jednoj zvučnoj prodaji, naravno u pitanju je Balotelli. U video-snimku kako pegla majcu Pume i čita knjigu Zlatana Ibrahimovića na engleskom mnogi su videli skrivene poruke. Balotelli reklamira Pumu, a nemački kolos je novi tehnički sponzor Arsenala, činjenica da čita Ibrinu knjigu na engleskom, iako postoji izdanje na italijanskom, predstavlja jasan znak želje da se vrati na Ostrvo. Koincidencija ili ne, u italijanskoj štampi se jutros pojavio predlog Gallianija Arsenalu: "Dajte nam Campbella i 15 miliona i Balotelli je vaš".