23.7.14.

Inzaghi: Pokušaću da resetujem sve loše priče o Balotelliju

"Mario je naš bitan igrač i želim da mu pomognem kako bi još više napredovao", rekao je trener Milana.

Trener Milana Filippo Inzaghi rekao je danas da njegov tim ima obavezu da se bori za titulu u Seriji A, ali da bi bio zadovoljan plasmanom među prva tri mesta koja vode u Ligu šampiona.

"Želim da moj tim bude na nivou Juventusa i Rome i da se bori za titulu. Ukoliko to ne budemo uspeli, onda je glavni cilj treće mesto i ulazak u Ligu šampiona. Milan ima mnogo mladih i talentovanih igrača i zato moramo da budemo strpljivi. Momci odlično rade i napredujemo svakim danom. Milan mora uvek da ide na trofeje", rekao je Inzaghi italijanskim novinarima uoči polaska na turneju u SAD.

Italijanski mediji su preneli da bi napadač Rossonera Mario Balotelli mogao da pređe u Arsenal, ali je Inzaghi istakao da su male šanse da se taj transfer realizuje.

"Mario je naš bitan igrač i želim da mu pomognem kako bi još više napredovao. Pokušaću da resetujem sve loše što se priča o njemu i želim da iskoristim njegov potencijal. Moramo da pronađemo zamenu za njega ukoliko ga klub proda, ali verujem da će ostati", naveo je Inzaghi.

Milan će u Americi odigrati prijateljske utakmice protiv Olympiakosa, Manchester City-ja, Liverpoola i meksičkog Chivasa.