24.7.14.

Ludilo u Americi: Počinje najjači pripremni turnir ikada!


Večerašnjom utakmicom Milan - Olympiacos u Torontu otvara se Internacionalni kup šampiona na kojem učestvuju i Manchester United, Roma, Real Madrid, Inter, Manchester City i Liverpool.

Da su organizatori Internacionalnog kupa šampiona uspeli da u Sjedinjene Američke Države dovedu Barcelonu, Chelsea, Bayern, i još nekoliko timova... ovaj turnir bi predstavljao Ligu šampiona u malom, ali i ovako će koncentracija kvaliteta biti neverovatna za jedan pripremni turnir.

Takmičenje će biti otvoreno večeras u 02.00 po srednjeevropskom vremenu, kada će na teren stadionu u Torontu izaći Milan i Olympiacos, a to će biti prilika da gledaoci na delu vide mlade snage Rossonera o kojima se mnogo priča ovog leta, pre svega 16-godišnjeg Hachima Mastuora, koji je već nagovestio fantastičan potencijal.

Inače, ovo je meč Grupe B, u kojoj se nalaze i Liverpool i Manchester City, dok su u Grupi A Manchester United, Real Madrid, Inter i Roma. Po imenima učesnika verujemo da jedva čekate duele ovih timova, očekuje se debi Lazara Markovića u dresu Redsa, novo izdanje Manchester Uniteda pod palicom Louisa van Gaala (već je upisana pobeda nad Galaxy-jem uz 7:0, uz sjajno izdanje pridošlog Herrere), premijera novih Galaktikosa sa Jamesom Rodríguezom i Tonijem Kroosom, pridruženih Ronaldu, Bale-u, Benzemi...

Inače, prošle godine, na prvom turniru, slavio je Real Madrid, koji je kasnije i osvojio Ligu šampiona, a ako se to ponovi ove godine, već će moći da se govori o tome da ko osvoji Internacionalni kup šampiona ima velike šanse da na kraju sezone bude pobednik i Lige šampiona.

Evo i kompletnog rasporeda mečeva, a sve duele možete pratiti u direktnim prenosima na TV Arena sport:
25. jul (02.00): Milan - Olympiacos (Toronto)
26. jul (22.10): Roma - Manchester United (Denver)
26. jul (23.55): Inter - Real Madrid (Berkli)
27. jul (22.00): Milan - Manchester City (Pitsburg)
27. jul (23.55): Liverpool - Olympiacos (Čikago)
30. jul (01.00): Inter - Manchester United (Vašington)
30. jul (03.15): Real Madrid - Roma (Dalas)
31. jul (01.00): Manchester City - Liverpool (Njujork)
2. avgust (19.00): Inter - Roma (Filadelfija)
2. avgust (21.00): Olympiacos - Manchester City (Mineapolis)
2. avgust (22.05): Manchester United - Real Madrid (En Arbor)
3. avgust (00.30): Milan - Liverpool (Šarlot)
5. avgust (02:00): Finale - pobednici grupa (Majami)

Šta mislite, ko će osvojiti ICC 2014?