18.7.14.

Odlazi Robinho, dolazi Isco?

Prema pisanju brazilskog lista Globoesporte, Robinhova agentkinja Marisa Ramos potvrdila je da se njegov klijent nalazi u pregovorima sa Orlandom.

U daljem tekstu stoji da je Brazilac čuo dosta toga lepog o ovom timu od bivšeg saigrača i sunarodnika Kake, koji je nedavno potpisao ugovor sa budućim članom MLS lige, ali će sezonu provesti na pozajmici u Sao Paulu.

"Orlando je poslao ponudu Milanu i sve je još u fazi pregovora. Moguća opcija je i pozajmica, kako bi proveo u nekom brazilskom klubu narednih šest meseci. Robinho ima ugovor do 2016. godine, saslušaćemo ponude i videti šta je najbolje za igrača", rekla je Ramos.

S obzirom na to da je Robinho vrlo blizu odlaska u Orlando, u Milanu već traže adekvatnu zamenu. A, prema pisanju Tuttosporta, slovo je palo na Iska.

Naime, Rossoneri bi da iskoriste činjenicu da James Rodriguez uskoro dolazi u Madrid, čime bi Iscova minutaža verovatno bila svedena na minimum.

Iako je pozajmica verovatno jedina realna opcija, u Milanu se nadaju da će uspeti da skupe novac potreban za realizaciju transfera. Malo je reći da bi Iscov dolazak pokrio izostanak "izgubljenog" Robinha, već bi sigurno i unapredio igru bivšeg šampiona Italije i Evrope, koji se već godinama muči...