3.9.14.

Milan i Torres - Deset godina 'neuzvraćene ljubavi'

Direktor Milana Adriano Galliani otkrio je danas da je 2004. pokušao da dovede španskog fudbalera Fernanda Torresa, koji je u klub stigao 10 godina kasnije.

Torres je u Milan došao na dvogodišnju pozajmicu iz Chelsea-ja, u kome NIJE uspeo da ponovi igre koje su ga krasile u Atletico Madridu i Liveproolu.

Da li bi stvari bile drugačije da je pre deset godina stigao u Milan?

"Pokušali smo da ga dovedemo 2004. godine i nismo uspeli, ali bolje ikad nego nikad. Srećni smo što je ovde i sigurni smo da će se dobro pokazati", preneli su italijanski mediji Gallianijeve reči.

Sam Torres je rekao da je privilegovan što je potpisao za Milan.

"Sve se desilo tako brzo. Ne treba da odete u muzej da biste shvatili koliko je Milan veliki klub. Ima mnogo trofeja tako da je velika čast i privilegija da budem ovde", rekao je Torres.

Španac je dodao da za trenera Chelsea-ja Josea Mourinha ima samo reči hvale, kao i da je mnogo naučio od portugalskog stručnjaka.

"S njim sam imao profesionalni odnos, naučio sam mnogo. Poželeo mi je sreću kada sam mu rekao da idem u Milan, i ja njemu sve najbolje", naveo je španski napadač.

Torres je kazao da se upoznao sa predsednikom Milana Silvijom Berlusconijem.

"Sreli smo se i razgovarali o mnogo čemu. Poželeo mi je dobrodošlicu, bio je srećan što me vidi u klubu", kazao je Torres.

Torres će 14. septembra imati priliku da debituje u novom klubu, kada će Milan gostovati Parmi u drugom kolu Serije A.

Izvor: sportske.net