19.10.14.

Inzaghi hvali Hondu i Essiena, a kudi Torresa: Dobro je da imam više opcija

“Moraću da obratim pažnju na treninzima i da iz njih pronađem pravo rešenje", kaže Inzaghi.

Trener Milana Filippo Inzaghi, posle pobede nad Veronom, pohvalio je Keisukea Hondu i Michaela Essiena, a indirektno kudio Fernanda Torresa. Honda je postigao dva gola, Essien je dominirao na sredini terena, dok je Tores ponovo podbacio.
“Veoma smo srećni zato što smo ostvarili dobar rezultat bez nekoliko važnih igrača. U svlačionici sam čestitao Essienu, koji nije igrao mnogo, ali je svakako za primer. Od početka avgusta pričao sam o Hondi i znao sam da će nas izbaviti. Tražio sam ko će u formaciji 4-3-3 igrati levo krilo i, kako je vreme prolazilo, shvatio sam da je Honda taj čovek. On ima tehniku, veliku snagu i može dosta da trči”, rekao je Inzaghi koji žali zbog primljenog gola.
“Malo sma ljut zbog toga što nismo uspeli da vežemo drugi meč bez primljenog gola, međutim, Abbiati je odradio odličan posao".

Trener Rossonera je zabrinut i zbog posta Fernanda Torresa.
“Cele nedelje dvoumio sam se ko da mi počne meč. Moraću da obratim pažnju na treninzima i da iz njih pronađem pravo rešenje. Dobra stvar je što imam toliko opcija, što je sjajno za trenera, bolje reći to je luksuz”, zaključio je Inzaghi.

Milan se sa 14 bodova nalazi a četvrtom mestu, iza lidera Juventusa (19), Rome (18) i Sampdorije (15).