14.10.14.

Savićević će "sreo" sa "ušatim" u Novom Sadu: Zadovoljstvo je opet držati ovaj veličanstveni pehar

Nekadašnji fubaler Crvene zvezde Dejan Savićević, gostujući u Novom Sadu, rekao je da mu je izuzetna čast da ponovo podigne pehar osvajača Lige šampiona, koji se u okviru "evropske turneje" nalazi na "proputovanju" Srbijom, pa je stigao do Novog Sada.

- Posebno mi je drago što nakon 20 godina imam priliku da držim ovaj veličanstveni trofej - rekao je Savićević na Trgu slobode u Novom Sadu, prenosi Beta.

Savićević je dodao da mu je veliko zadovoljstvo i da otvori "Mini super ligu", takmičenje za najmlađe fudbalere, uz želju da će neki od njih jednog dana biti "na krovu Evrope".

Dejan Savićević je zvanični "ambasador" Unikredit banke koja organizuje "Turu trofeja" Lige šampiona.

- Osvajanje ovog originalnog pehara označava vrhunac karijere svakog fudbalera - poručio je Savićević koji je, kao prvotimac Crvene zvezde 1991. u Bariju osvojio tadašnji Kup šampiona, a kasnije i u dresu Milana.

Svečanosti su prisustvovali gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i predsednik Izvršnog odbora Unikredit banke Srbija Klaudio Čezare. Ljubitelji fudbala mogu da se u Novom Sadu fotografišu sa peharom tokom utorka, do 20.00 sati. Na Trgu slobode je, u saradnji sa kompanijama Adidas i Nisan, organizovana "Mini super liga", takmičenje za najmlađe fudbalere.

Izvor: sportal.rs