30.10.14.

Žene digle glas u Italiji: Supruge Antoninija i Pazzinija osule paljbu po Allegriju i Inzaghiju

Izabranica napadača Milana krivi trenera što njen muž ne dobija šansu, a lepša polovina igrača Genoe proslavila osvetu nad bivšim trenerom Rossonera.

U Italiji se izgleda ne zna „ko nosi pantalone“ tako da su žene Luce Antoninija i Giampaola Pazzinija odlučile da biju bitke svojih muževa i to protiv trenera Filippa Inzaghija i Massimiliana Allegrija.

Pazzinijeva izabranica Silvija Slitti je nezadovoljna malom minutažom napadača Milana pod trenerskom palicom Superpippa te je preko svog Instagram profila osula paljbu po stručnjaku.
„Ok, matematika mi nikad nije bila jača strana. Recimo da se nekoj osobi da devet šansi da impresionira nekoga ili da dobije posao ili da pokaže šta ume. Onda, svakog puta posle prosečnog vremena između tri i osam minuta neko kaže ’dosta’. Pitam se – da li neko može da kaže da li je ta osoba dobra ili nije? Možda ako bi imala 30 minuta, 45 minuta ili još bolje 90 minuta onda bi mogla da promeni mišljenje“, počela je odbranu Pazzinija njegova žena.

Ovo je izgleda baš pogodilo Silviju, a zbog karaktera svog muža je odlučila da ga odbrani.
„Šta ako ta osoba nije neko ko vrišti ili pravi scenu, već nastavlja da se ponaša na ozbiljan, marljiv i konstantan način da radi stvari za koje je plaćen, koje je uvek želeo i radio za to. Zar nije sramno ne videti da – sa malo vere i upornosti – možda ta osoba može da uradi velike stvari. Tužna sam jer u Italiji stvari ne funkcionišu uvek po zasluzi“.

I Luca Antonini ima osobu koja mu štiti leđa u vidu supruge Benedetta Balleggi, ali je žena igrača Genoe proslavila hladnu osvetu svog muža. Antonini je bio primoran da napusti Milan 2013. godine jer je Massimiliano Allegri odbijao da produži ugovor sa fudbalerom, a i nije mu pružao pravu šansu u ekipi.

Bek je u devetom kolu Serija A u 94. minutu srušio Allegrijev Juventus i naneo mu prvi poraz u sezoni.
„Uživam. U lice onima koji ti nisu davali da igraš. Osveta se najbolje servira hladna. Ovo je pobeda Luce nad onima koji nisu verovali u njega“, napisala je Benedetta.

Očekujemo odgovor izabranica Inzaghija i Allegrija.