13.11.14.

Kramariću mala Kantrida, želi u Milan ili Inter

Jedan od trenutno najboljih hrvatskih fudbalera otkrio želju da zaigra za jedan od milanskih velikana.

Andrej Kramarić trenutno je najtraženiji hrvatski fudbaler, trese mreže kao od šale u dresu Rijeke, a danas je rekao da bi voleo u budućnosti da zaigra za italijanske velikane Milan ili Inter.

Svojevremeno je za Kramarića, tada igrača zagrebačkog Dinama, bila zainteresovana i Crvena zvezda, ali je tada sve ostalo na nivou raspitivanja i opipavanja pulsa.
„Fudbal je moj život i bilo bi sjajno da jednog dana zaigram u nekom evropskom velikanu kao što su Inter ili Milan. Čuo sam za neke spekulacije o mogućem transferu, ali trudim se da ne obraćam previše pažnje na to“, rekao je Kramarić za Tuttosport.


Hrvatski fudbaler je u dosadašenjem toku sezone za Rijeku odigrao 25 utakmica i dao 27 golova, a klub sa Kantride drugu godinu zaredom plasirao se u Ligu Evrope.
„Uprkos svemu, moj glavni cilj ostaje Rijeka, odnosno hoću golovima da pomognem ekipi da naprave što bolje rezultate“, dodao je fudbaler Rijeke.

Njegov ugovor sa Rijekom ističe u junu 2013. godine, a u karijeri je još nastupao i za zagrebačku Lokomotivu.

Zanimljivo, napadači Milana i Intera nisu se proslavili u dosadašnjem toku sezone. U timu Milana najefikasniji je Keisuke Honda sa šest golova u svim takmičenjima, dok je Mauro Icardi postigao sedam pogodaka za Inter.