8.11.14.

Mihi i Inzaghiju po bod!

Milan poveo, Dorijani preokrenuli, na kraju 2:2, i jedni i drugi neće biti do kraja zadovoljni. U Sassuolu bez golova...

Milan bolji na startu meča, pretili su Romeru, kao da je Mihajlovićev tim imao malu tremu, pa su zasluženo gosti stigli do prednosti.

El Shaarawy je verovatno zaboravio kada je dao gol, ima tome godinu i po dana. Sjajan udarac u suprotan ugao, izuzetno lep pogodak, Milan vodi.

To je razbudilo Samp, pretili su preko Gabbiadinija i Edera, na drugoj strani je probao Bonaventura, ali su Dorijani zasluženo stigli do izjednačenja.

Okaka je bio brži od Bonere i skrenuo loptu u mrežu, 1:1.

U nastavku meča vođstvo Đenovljana. Brazilac Eder je pored skamenjene Inzaghijeve odbrane iz dva pokušaja matirao Diega Lopeza, 2:1.

Milan je izjednačio sa bele tačke, Djamela Mesbaha, njihovog nekadašnjeg igrača je lopta pogodila u ruku. Precizan sa bele tačke Menez, 2:2, ni 15 minuta nije Samp bila u vođstvu.

Najbolju šansu da gostima donese pobedu imao je Bonaventura, zatim je Bonera zbog prekršaja nad Okakom dobio crveni karton, poslednjih pet minuta je domaćin bio brojčano nadmoćniji, mogao je možda Soriano da sruši Milan, ali je Diego Lopez gostima sačuvao bod.

Na kraju remi, stiče se utisak da ni jedni, ni drugi neće biti zadovoljni, Sampdorija ostaje treća, ali sa utakmicom više i bodom više u odnosu na Lazio.