28.11.14.

Milanova politika: Šta će nam pojačanja, ionako imamo dosta igrača?

Adriano Galliani demantovao da je Pazzini tražio da bude stavljen na transfer listu i rekao da Rossoneri neće kupovati na zimu.

Potpredsednik Milana Adriano Galliani rekao je da klub neće biti aktivan u januarskom prelaznom roku pošto ima dovoljno fudbalera u igračkom kadru.
„Imamo 28 igrača i ukoliko nas niko ne bude napustio ne možemo da dovodimo novajlije. Takmičimo se samo u Seriji A i Kupu, tako da nam nije potreban veliki fond igrača. Honda će u januaru mnogo nedostajati jer igra Azijski kup, ali imamo spremne zamene“, rekao je Galliani, a prenosi Sky Italija.

Prvi operativac Rossonera demantovao je medijske spekulacije da je napadač Giampaolo Pazzini tražio da bude stavljen na transfer listu.
„Nisam čuo da je Pazzini tražio da napusti klub, možda nešto više zna trener Filippo Inzaghi. On nikada nije rekao da želi da ode, a i klub nema nameru da ga proda“, zaključio je Galliani.

Milan se posle 12 kola nalazi na sedmom mestu na tabeli Serije A sa 18 bodova, a u nedelju od 15 sati dočekuje ekipu Udinezea.