18.11.14.

Mitre, igraj fudbal, gleda te Berlusconi!

Aleksandar Mitrović. Njega prate u Milanu, svesni da će u januaru mnogi veliki klubovi pokušati da ga dovedu.

Milan nema pravog napadača i to, očigledno, nije Fernando Torres.

U klubu su očajni u nameri da, posle odlaska Marija Balotellija, nađu autentičnu devetku, a trenutno su u opciji dva igrača na "ić", Hrvat Andrej Kramarić i Srbin Aleksandar Mitrović.

Portal "Tuttomercatoweb" objavio je da se Milan okrenuo napadaču Anderlechta, posle saznanja da je Kramarić jako blizu prelaska u rivalski Inter. "Rossoneri", prema pisanju ovog portala, nameravaju još u januaru da napadnu transfer 20-godišnjeg reprezentativca Srbije, čija se vrednost procenjuje na oko 15 miliona evra.

U tekstu se navodi da Mitrovića trenutno prate Chelsea, Liverpool, Benfica i Newcastle, a da je od nedavno zainteresovan i Manchester United.

Mitrović je u Brisel otišao iz Partizana kao tinejdžer, leta 2013. godine, a sa 20 godina uveliko je postao jedan od najtraženijih napadača u Evropi.

Igraj Mitre, gleda Berlusconi! A, gledaju i drugi...

Prema najavama, Mitrović bi trebalo da se vrati u startnu postavu reprezentacije Srbije, koja večeras od 18 časova igra prijateljsku utakmicu na Kritu, protiv Grčke. Kod bivšeg selektora "orlova" Dicka Advocaata, Mitrović je bio zamena Danku Lazoviću i Filipu Đorđeviću.

Izvor: mondo.rs