27.12.14.

Cerci blokira Torresa, umešaće se i FIFA!

Veliki preokret, Torres će putovati sa Milanom u Dubai. Na pomolu rat gradskih rivala!

Transfer nije propao, ali su u ovom trenutku blokirani pregovori zbog Alessija Cercija.

Kako sada stvari stoje, Fernando Torres će putovati sa Milanom u Dubai na mini pripreme, a stvar će se prolongirati za posle nove godine.

Naime, Alessio Cerci ne želi u Milan, već u redove gradskog rivala. On je, navodno, razgovarao sa Robertom Mancinijem i smatra da mu Inter više odgovara. Zbog toga ne želi da bude zamenjen za Torresa što je razbesnelo "Los Kolčinjerose".

Njemu je zaprećeno da će ako ne pristane da obuče crveno-crno do kraja godine biti na klupi bez šanse da odigra i minut. Italijan izgleda ne haje, ima dobar ugovor, insistira na Interu.

I u Milanu su poludeli zbog mešanja Intera, pre svega Roberta Mancinija koji ubeđuje Cercija. Atletico je optužio Sergia Bertija, Cercijevog menadžera koji vodi brigu i o našem Kolarovu da bez dozvole pregovara sa Interom. Španci će, ako fudbaler nastavi da odbija dogovoren transfer prijaviti stvar FIFA, tačnije menadžer će biti na tapetu.

Sada je veliko pitanje kako će i navijači Milana prihvatiti igrača, ako i do transfera dođe, mada bi Ćerći mogao da demantuje čitavu priču, jer se on nije oglašavao.

Slede praznici, posle Nove godine će klubovi probati da pronađu rešenje, a Torres mora da se pojavi opet u Milanu, putovaće na pripreme u Dubai.

Izgledalo je da je sve gotovo, sada stvari zavise od Cercija...

Izvor: sportske.net