13.12.14.

"Diskont" u Juventusu, Milanu i Interu!

Tri najveća italijanska kluba će se osloboditi nekolicine igrača po svaku cenu u januaru. Ovo su igrači na koje giganti ne računaju.

Da krenemo od šampiona, Juventusa.

Neće biti velikih promena, mada se planira dolazak štopera, verovatno desnog beka Montoye iz Barcelone i možda još jednog ofanzivnog veziste. Ono što se zna je da će klub probati da proda Giovinca kome ugovor ističe na leto. Za njega nema mesta u timu i jednostavno će Juventus izabrati najbolju ponudu.

Osim njega Marco Morta i večito povređeni Simone Pepe sigurno napuštaju klub, a što se Patrica Evre tiče, za sada nema naznaka da bi mogao da stigne novi levi bek, pa zbog povrede Asamoah-e, Francuz iako ne igra dobro verovatno ostaje.

Što se Milana tiče, na sve načine će probati da se oslobode Torresa koji je razočarao. Klub ima sedam štopera, Rami, Alex i Bonera su nedodirljivi, verovatno će Zaccardo i Albertaczzi otići u januaru, a moguće je i da Zapata bude prodat.

Mexes ne želi da napusti klub, ističe mu ugovor u junu, a Armero zavisi od Argentinca Vangionija. Ako dođe pomenuti fudbaler, za Kolumbijca nema mesta.

Saponara i Niang nisu dobili šansu, i oni su na prodaju, kao i Pazzini, kome ugovor ističe u junu. Ipak, ako ne bude pravih ponuda, "Pazzo" će ostati do juna, a onda kao slobodan igrač napustiti "San Siro".

Što se Intera tiče, imaju problem sa finansijskim fer plejom, da bi kupovali moraju da prodaju. Izvesno je da od januara nema mesta za Krhina, Obija i Mbayea, ali osim Joela Obija, druga dvojica su epizodisti.

I dalje je velika verovatnoća da odlazi Nemanja Vidić, a ostalo zavisi od kupovina. Guarin je i dalje na prodaju, verovatno i Hernanes koji je razočarao, ali u njih dvojicu je uložen veliki novac i Inter bi tu morao da se saglasi sa gubicima. Otići će i Hugo Campagnaro koga je kao slobodnog igrača Mazzarri doveo iz Napolija, a koji nije u planovima Mancinija.

Medel i M'Vila su takođe razočarali, ali po svemu sudeći, Inter nema kome da ih proda, pa će i njih dvojica ostati do juna...

Izvor: sportske.net