3.12.14.

Tržište ne mari za krizu rezultata: Jojić na meti Milana

Mediji na Apeninima pišu da su italijanski velikani spremni da Borussiji ponude oko četiri miliona evra.

Početak sezone iz košmara za Borussiju Dortmund, ali rezultatska posrtanja ne mogu tek tako da izbrišu sve ono dobro što su izabranici Jürgena Kloppa radili u proteklom periodu. Pedantni skauti velikih klubova dobro pamte. Pamte i briljantan start Miloša Jojića na Westfalenu, a primećuju i da 22-godišnji vezista ni ove sezone nije u prvom planu Milionera. Udica je bačena – italijanski mediji pišu da bi srpski reprezentativac stoga mogao da napusti Rursku oblast i preseli se na Apenine.

Tačnije u Milan ili u Romu, koji su prema izveštajima sa Čizme spremni da za Jojića izdvoje oko četiri miliona evra.

Poslednjih nedelja Jojić kod Kloppa dobija šansu na kašičicu, iako su povrede odvojile od terena i Nurija Şahina i İlkaya Gündoğana. Nemački mediji navode da će Jojićeva sudbina zavisiti upravo od budućnosti Gündoğana čiji ugovor sa Borussijom ističe 2016, pa bi sledećeg leta trebalo da se zna da li će produžiti boravak na Westfalenu ili će spakovati kofere.

Podsetimo, Borussija je Jojića platila dva miliona evra, pa bi i "skromna" ponuda Rome i Milana značila profit u dortmundskoj kasi. Rupu u budžetu moga bi da zakrpi i transfer Marcela Schmelzera, koji je navodno na meti Milana i Napolija.

Klopp se pita.