4.1.15.

VIDEO: Berlusconi vodi navijanje!

Svaka poseta "Milanellu" gazda Silvia je šou svoje vrste. Juče se isticao izjavama, ali na kraju je pokazao da bi mogao komotno da postane "kapo" južne tribine "San Sira"!

Od Silvia Berlusconija ništa ne može da vas iznenadi. Kao i uvek, praćen buljukom novinara stigao je u "Milanello" na druženje sa igračima i da ih ohrabri pred nastavak Serije A.

Sa Cercijem je stigao i optimizam među "Rossonere", ali je Berlusconi već imao savet za nekadašnjeg fudbalera Torina i Atletica.

"Alessio, trebalo bi da se obriješ", rekao je Berluskoni i dodao da Milan ovog igrača želi već tri godine i da nije iznenađenje što je stigao u klub.

Ciljevi su najveći mogući u ovom trenutku, da se osvoji treće mesto, obezbedi povratak u Ligu šampiona, ali i osvoji italijanski kup.

Da li je Milan za to sposoban sa ovom ekipom.

"Imamo bolji tim od svih, ne bih menjao nijednog igrača za bilo koga iz Juventusa i Rome", kaže u svom stilu gazda Silvio.

"Milan će biti najbolji italijanski tim u 2015.", dodao je Berlusconi.

On je pričao i o nameri da se Milan vrati na staze stare slave, kao i obično je napomenuo da je u pitanju najtrofejniji klub na svetu, što baš i nije istina, ali Berlusconi to uvek ističe.

I na kraju druženja sa igračima, Silvio je pokazao da mu je navijanje u krvi, uostalom na vlast je devedesetih došao predvodeći partiju "Forza Italia".

Ovako se oprostio od igrača, podsetimo, ima 78. godina, da ne ulazimo u to kako je i dalje ovako vitalan.

"Tri puta ura za Milan", u verziji Silvia Berlusconija!