5.1.15.

BESPLATNIH 11 - Pogledajte najbolje kojima ističe ugovor!

Svi navedeni fudbaleri najverovatnije će napustiti svoje klubove na kraju ove sezone besplatno pošto nisu raspoloženi za produženje ugovora.

Svi pomenuti fudbaleri će biti slobodni na kraju sezone, neki se već dogovaraju sa drugim timovima o nastavku svoje karijere u njima, dok će neki čak ovog januara napustiti svoje ekipe.

Golman je Karius, brani za Mainz 05 i slovi za jednog od najboljih u Bundesligi. Neto iz Fiorentine je takođe među najboljim golmanima kojima ističe ugovor, ali je izbor pao na bundesigaškog golmana.

O Terry-u i Demichelisu ne treba trošiti reči, baš kao ni o Maxwellu iz PSG-a i Daniju Alvesu, povezivani su sa mnogim timovima, kako iz MLS lige, tako i sa evropskim.

Khedira je čovek koji je najviše tražen, reklo bi se, od navedenih igrača. Arsenal, Manchester United, čak i Bayern su bili zainteresovani za vezistu Real Madrida, videćemo gde će završiti ovaj fudbaler.

Steven Gerrard će napustiti Liverpool, to je definitivno, a karijeru će nastaviti u MLS ligi.

Napred je dvojac iz Marseilla, najbolji igrači tog tima ove sezone, André Ayew i Gignac, a pored njih tu su još Goran Pandev, kao i James Milner, kome takođe ističe ugovor na kraju ove sezone.

Izvor: sportske.net