18.3.15.

Miha, ni Napoli, ni Roma...

Siniša Mihajlović čeka ponudu narednog leta? Hoće li mu ponovo izmaći veliki klub?

Siniša Mihajlović je bio blizu klupe Intera i Juventusa u prethodnih par godina, nije se poklopio tajming, posebno sa Juventusom gde je prošlog maja trebali da zameni Alegrija.

Sa druge strane, sada ga vezuju za Romu ako Garsija ode, ili Napoli jer izgleda da Benitez neće produžiti ugovor.

Poznati novinar Đanluka Di Marcio ipak je danas otkrio da najveće šanse da stigne na klupu velikog kluba Mihajlović ima u Milanu.

Da Inzagi neće preživeti leto, to je sigurno, mete poput Klopa ili Kontea za Milan su nedostižne, a pričalo se o Mauriciju Sariju, treneru Empolija.

Međutim, italijanski novinar tvrdi da je Mihajlović jedan od najvećih kandidata, tim pre što se veruje da je dovoljno iskusan da podnese pritisak i veliko je igračko ime, sa razliku od kouča Empolija koji nikada nije bio profesionalac.

Sada se postavlja pitanje sa kakvim bi garancijama Mihajlović stigao među "Rosonere", ovaj tim nije dovoljno dobar i bez ozbiljnih ulaganja neće postati bolji, to nema veze sa trenerom već kvalitetom.

Ipak, bivši selektor Srbije je veoma ambiciozan, videćemo hoće li biti treća sreća, doduše, tu je i Roma, ali još nije izvesno da će Garsija otići, pogotovo ako sačuva drugu poziciju i plasira se u Ligu šampiona.

A opet, potencijal Rome je u ovom trenutku veći od Milanovog, ma koliko "Rosoneri" bili veći klub.

Mihajlović na raskršću, videćemo šta donosi leto...

Izvor: sportske.net