21.3.15.

Mihajlović: Zove me Milan? Pričaćemo na kraju sezone...

"Nemam nameru da pričam s bilo kim pre kraja sezone."

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je da mu prija što ga italijanski mediji povezuju sa prelaskom u Milan, ali da će odluku o ostanku na klupi tima iz Ðenove doneti na kraju sezone.

"Imam isti pristup prema svakom klubu. Prvo se pričalo da će Montella da preuzme Milan, pa Sarri, sada i ja. Radoznao sam da vidim ko će biti sledeći na listi. Milan je veliki klub i polaskan sam ukoliko me njegovi čelnici žele jer to znači da dobro radim svoj posao. Međutim, nemam nameru da pričam s bilo kim pre kraja sezone", rekao je Mihajlović u intervjuu za Gazzetta dello Sport.

Predsednik Massimo Ferrero juče je izjavio da bi ne bi žalio ukoliko bi srpski trener preuzeo Rossonere i poručio da je odluka na Mihi.
"Imamo veliko uzajamno poštovanje. Obojica imamo isti cilj, a to je plasman Sampdorije u neko od evropskih takmičenja. Ferrero zna da ću dati 120 odsto mogućnosti do poslednjeg dana, a onda ćemo pričati o budućnosti. Sampdorija je moja kuća i vratio sam joj se kao kada bi sin došao da pomogne majci. Ipak, nekad preterana osećanja mogu da otupe oštricu, a ja sam vrelog srca i hladnog uma", naveo je nekadašnji selektor reprezentacije Srbije.

Sampdorija sutra na Marassiju dočekuje Inter, tim u kojem je Mihajlović završio igračku i započeo trenersku karijeru.
"Biće veoma zanimljivo jer će na suprotnoj strani biti moj mentor Roberto Mancini. Bićemo protivnici 90 minuta, iako nas vezuje veliko prijateljstvo. Želim tri boda i ukoliko se to dogodi verujem da će mi Mancini oprostiti. Častiću ga večerom ukoliko pobedi Sampdorija", stigao je i da se našali Mihajlović, koji je bio asistent Robertu Manciniju od 2006. do 2008. godine.