23.4.15.

Ibro, ona ti nikada neće uzvratiti ljubav!

Zlatan Ibrahimović u priči "neuzvraćena ljubav"...

Zlatan Ibrahimović i Liga šampiona?

Nikada uzvraćena ljubav, izgleda da će Šveđanin završiti karijeru bez trijumfa u ovom takmičenju, poput Nedveda, Romarija, Butragueña, Cantone, Matthäusa, Roberta Baggia...

Ibra je u najkvalitetnijem takmičenju na svetu postigao 45 golova u 113 mečeva, popravio je skor dolaskom u Paris Saint-Germain, do tada je bio baš očajan u Ligi šampiona.

Dovoljno je reći da je igrajući za Ajax, Juve, Inter, Barcelonu i Milan, dao svega 30 golova za deceniju.

Odigrao je tek jedno polufinale, ono sa Barcelonom protiv Intera, a postalo je običaj da ko izbaci Ibru osvoji "Klempavka" na kraju.

Ovo će se svideti navijačima Barcelone, naime, Ibrahimović je ispadao od Milana sa Ajaxom, Liverpoola sa Juventusom i Intera sa Barsom, ta tri tima su osvojila trofej.

Nije pravilo, prošle godine ga je eliminisao Chelsea u četvrtfinalu, a ova stepenica mu je kobna, sa Juventusom je ispao i od Arsenala u svojoj prvoj godini u Torinu, upravo u top 8 fazi. I u Milanu mu se to desilo u četvrtfinalu, protiv Barcelone.

Dakle, Ibra je uvek bio daleko od Lige šampiona, igrao je u vrhunskim timovima, ali oni po pravilu nisu stizali u samu završnicu.

I nekako je Ibra ispadao protiv bivših klubova u ovoj deceniji, tri puta ga je eliminisala Barsa, jednom Inter, kada je igrao za Barsu...

Liga šampiona, zabranjena teritorija za sjajnog Šveđanina...

Izvor: sportske.net