10.4.15.

Mihajlović o klupi Milana: Inzaghi je moj prijatelj...

"Njegov glavni problem je nedostatak iskustva. Ja, na primer, radim devet godina", kazao je Mihajlović.

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović nije želeo konkretno da govori o mogućnosti da na kraju sezone napusti klub iz Ðenove, ali kako vreme prolazi sve je izvesnije da bi to uskoro i moglo da se desi.
"U ovom trenutku moja budućnost nije važna. Sada je glavna stvar - sledećih devet utakmica. Međutim, nisam siguran da ću nakon toga ostati u klubu", rekao je Mihajlović, a navodi Repubblica.

Prema nezvaničnim informacijama, za srpskog stručnjaka zainteresovan je Milan, kojeg trenutno vodi nekadašnji klasni napadač Rossonera Filippo Inzaghi.
"Inzaghi? On je moj dobar prijatelj, ali njegov glavni problem je nedostatak iskustva. Ja, na primer, radim devet godina", kazao je Mihajlović.

Bivši selektor reprezentacije Srbije sa velikim uspehom predvodi Sampdoriju, koja trenutno zauzima peto mesto na tabeli Serije A i bori se za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Italijanski mediji ranije su objavili da su za Mihajlovića zainteresovani još Napoli i Roma, a poslednjih nedelja najavljuje se da je on i krugu kandidata za mesto menadžera aktuelnog prvaka Engleske, Manchester Cityja.