28.4.15.

Milan "gori": Inzaghi otkazao konferenciju, Curva Sud poziva na protest

 Inzaghi se u subotu nakon poraza od Udinesea sukobio s igračimaNavijači se nadaju da bi mogli dobiti konkretnije odgovore o budućnosti i sudbini kluba nakon sastanka Silvija Berlusconija i tajlandskog mogula Beeja Taechaubola.

U Milanu se ni nakon poraza od Udinesea i verbalnog okršaja između trenera Pippa Inzaghija i igrača strasti ne smiruju. Inzaghi je odlučio da uoči utakmice koju Milan u utorak igra s Genoom neće održati konferenciju za medije. Napoliju je takav potez Beniteza pomogao, pa se ekipa s juga Italije plasirala u polufinalu Lige Evrope, no u Milanu se ovoga trenutka teško šta može promeniti.

Razumljivo, ogorčeni su i najžešći navijači koji su pozvali čitav stadion da im se u utorak pridruži u protestima protiv vođstva kluba.

"Molimo vas da u sredu uveče na utakmici Milan - Genoa u 20 sati dođete na Curvu Sud kako biste podržali protestnu inicijativu," poruči su navijači s južne tribini San Sira.

Navijači se nadaju da bi mogli dobiti konkretnije odgovore o budućnosti i sudbini kluba nakon sastanka Silvija Berlusconija i tajlandskog biznismena Beeja Taechaubola.

Izvor: goal.com