2.4.15.

Milan se sračunao oko Destra, pa se okrenuo Srbinu!

Računica prilično jasna, pa je zaokret logičan!

Milan traži napadača, na leto će uslediti veliko spremanje, odlazi El Shaarawy kao i Pazzini, Matri se vraća sa pozajmice, ali će odmah nekome biti prosleđen.

Mattia Destro koji igra kao pozajmljeni igrač Rome je preskup za Milan, pogotovo kada gledamo učinak. Naime, povremeni italijanski reprezentativac košta 16 miliona evra, Galliani je poručio Romi da nema dogovora, ako značajno ne smanje cenu.

Italijanski mediji kažu da je računica Milana jasna, ako će već da izdvoje novac, bolje je da kupe Aleksandra Mitrovića iz Anderlechta nego da otkupe Destra, koji uz to zarađuje mnogo više od Srbina.

Ali, to neće biti laka misija, Englezi mogu da plate više, a sa druge strane za našeg napadača zainteresovani su Sporting i Benfica.

Milan je svakako veći klub, ali je pitanje da li finansijski mogu da izdrže trku sa Newcastle-om koji je Mitrovića proglasio za prioritet.

Neka jeftinija rešenja su Immobile iz Dortmunda, pogotovo ako bude menjan za El Shaarawy-a ili Chicharito čiji ugovor Real neće otkupiti.

Ipak, Mitrović bi bio najbolje rešenje i Galliani to zna.

Anderlecht je Portugalcima tražio 18 miliona evra, priča se da bi pristali za 15, odnosno tri puta veću sumu u odnosu na ono što su platili Partizanu za srpskog napadača.

Izvor: sportske.net