26.4.15.

Svađa Inzaghija i igrača!

Sukob potpun, Pippo Inzaghi neće još dugo biti trener Milana. Šta se dogodilo u busu posle meča sa Udineseom!

Čini se da situacija u Milanu odavno nije bila ovako teška kao sada.

U subotnjem meču Milan je poražen od Udinesea sa 2-1. Ovim porazom "Rossoneri" su veoma blizu donjeg dela tabele.

Izveštaj sa meča možete pogledati OVDE.

Novi poraz od Udinesea kao da je bio kap koja je prelila čašu, pa je došlo do verbalnog sukoba trenera Inzaghija sa igračima "Rossonera".

Kako prenose italijanski mediji, posle poraza trener Inzaghi je nekolicini igrača rekao da ne zaslužuju da nose dres Milana. Igrači mu nisu ostali dužni. Jedan od njih, za sada neimenovani, dobacio je Inzaghiju da oni možda ne zaslužuju dres, ali on svakako ne zaslužuje da bude trener Milana.

Sve se dešavalo u autobusu posle utakmice. Inzaghi je prvo zamolio Gallianija da izađe, a onda je krenula svađa. Mediji prenose da većina svlačionice smatra da je Filippo Inzaghi pogubio konce i da ionako neće ostati, posmatraju ga kao bivšeg trenera.

On se predao, juče je bio na korak od otkaza jer je Berlusconi pobesneo posle očajne partije, ali je ponovo Galliani ubedio gazdu da nema potrebe da smenjuje Pippa i da ovaj treba da završi sezonu.

Naime, legendi su dani odbrojani, ali šest kola pre kraja nema svrhe menjati trenera. Doduše, postojala je mogućnost da večiti pomoćnik Tassotti završi sezonu, ali je situacija u ekipi takva da promena ne bi značila ništa.

Nije samo Inzaghi kriv, daleko od toga. Berlusconi smatra da lavovski deo nose igrači. Super Pippo neće preživeti leto, ali neće ni veliki broj fudbalera. Berlusconi ima važnije stvari na pameti od završetka izgubljene sezone, želi da proda klub, a ako tajlandski konzorcijum preuzme klub, Fabio Cannavaro ima najveće šanse da sedne na klupu, pod senkom, odnosno tutorstvom Marcella Lippija.

Izvor: sportske.net