29.5.15.

Berlusconi "đonom" na Inzaghija!

Gazda nema milosti za legendu, Inzaghi se uzdržao, ali iako veruje da ga štiti ugovor za vikend će poslednji put voditi Milan.

Silvio Berlusconi je ponovio da se nada da će Ancelotti prihvatiti ponudu i da ima želju da pojača ekipu.

Ali, onda je dodao da Milan već ima jak tim.

"Naša ekipa je snažna, samo nije uspela da pokaže potencijal", ponovo je ispalio otrovnu strelicu prema Inzaghiju Berlusconi.

On je pre par nedelja rekao da on i trener potpuno drugačije vide fudbal i da je Milan sa ovom ekipom mogao mnogo bolje.

Inzaghi je odbio da komentariše navode predsednika.

"Neću o tome da pričam. Imam ugovor na još jednu godinu i verujem da ću ostati", dodao je prežaljeni trener.

Odbacio je mogućnost da prihvati neku drugu ulogu u klubu.

"Ovo je poziv koji sam odabrao, u narednih 30 godina biću trener", tvrdi Super Pippo.

Ali, bilo bi pravo čudo da ostane. Ancelotti će dati odgovor u sredu, ali su se nakon jučerašnje euforije ipak pojavile informacije da je bliži odluci da odbije Milan.

U tom slučaju "Rossoneri" će se ustremiti ka Montelli, koji početkom nedelje čeka rasplet, a onda će razgovarati sa porodicom Della Valle i saopštiti im odluku.

Montella je najbliži klupi, mada se i dalje pominju Emery i Siniša Mihajlović, ipak daju im se manje šanse.

Ako Ancelotti ponovo sedne na klupu, navodno će Milan probati da dovede junaka EL, Carlosa Baccu, Gündoğana, Mandžukića, Marija Suareza, ali teško je verovati da mogu da imaju tako dobar prelazni rok.

Da li će transfer budžet biti takav i ako Ancelotti ne prihvati?

Interesantno je da navijači ne veruju obećanjima, prodaja pretplatnih karata će doživeti krah, Berlusconiju nije oprošteno kada je čekao da proda pretplatne karte, a onda su Ibrahimović i Thiago Silva otišli iz kluba...

Izvor: sportske.net