7.5.15.

Ibra počeo pregovore?!

Izgleda da se nešto valja iza brda, hoće li nas Ibrahimović ponovo sve iznenaditi?

Kao što smo najavili, Milan želi da vrati Zlatana Ibrahimovića. On je nevoljno napustio "San Siro" pre četiri godine, sada bi mogao da ponovo obuče dres "Rossonera" i tu završi karijeru.

Kako tvrdi poznati italijanski novinar, obično pouzdani Di Marzio, Galliani je sa Raiolom otpočeo pregovore oko Zlatanovog povratka. Šveđanin ima još godinu ugovora sa Parižanima, u toj poslednjoj bi trebalo da zaradi više od 14 miliona evra neto.

Milan to ne može da mu ponudi, ali se priča o tome da bi mogli da plate polovinu, plus bonuse koji bi Ibru doveli do 10 miliona evra. Uz to, ponudiće mu ugovor na tri godine, praktično bi završio karijeru u Milanu.

Koliko je ovo realno?

Ibrahimović želi da se vrati, ali zaista ima ogroman novac u Paris Saint-Germainu. On i ne krije da mu se ne sviđa francuska liga, niti veruje da PSG može nešto da uradi u Evropi.

Sa druge strane, od svih klubova najbolje se snašao u Milanu, njegova porodica obožava Lombardiju, pa bi to moglo da presudi. Ostaje isčekivanje, sa Ibrom bi Milanove šanse da se ekspresno vrate u vrh Serija A značajno porasle.

Izvor: sportske.net