8.6.15.

Ancelotti "minirao" Mihajlovića!

Carletto imao svog kandidata za klupu Milana. Odmah krenule polemike...

Javna je tajna da je Mihajlović razgovarao sa Gallianijem još pre nego što je ovaj otputovao u Španiju da ubeđuje Ancelottija da se vrati.

Berlusconi je insistirao da je Srbin prva opcija ako nekadašnji trener odbije, naš stručnjak je od početka imao prednost u odnosu na Emery-ja i Vincenza Montellu.

Zbog toga je posle Ancelottijevog odustajanja sve brzo rešeno, večera u vili u Arkoreu i praktično potvrda dogovorenog. Jedina opasnost za Mihajlovića koji je konačno dočekao veliku klupu bio je Ancelotti koji je predlagao Roberta Donadonija za rešenje za trenera.

On je sugerisao Gallianiju da je njegov nekadašnji saigrač iz zlatnih dana "Rossonera" idealno rešenje. Donadoni je ostao bez posla u Parmi, legenda je Milana i svakako da bi ga navijači dočekali raširenih ruku.

Ali, Berlusconiju se ne sviđa, on je insistirao na Mihajloviću, pa je srpski stručnjak dobio priliku života.

To je otvoriolo jednu vrstu polemike u medijima zbog Mihajlovićeve prošlosti, odnosno igranja za Inter, ali niko ozbiljan to ne može da mu uzme za zlo. Pojavili su se komentari, "Sad nam Interisti više odgovaraju od naših bivših igrača", no to je pojednostavljeno gledanje na stvari. Mihajlović je pre simbol Lazija i Sampdorije nego Intera i čini se da sa navijačima, kada sezona bude počela neće imati problem.

On bi trebalo da potpiše tokom nedelje kada Milan nađe zajednički jezik sa Inzaghijem oko raskida ugovora.

Dolazak novih investitora je podigao optimizam do neba, priča se o Ibri, ali i Daniju Alvesu koji traži velikih 6 miliona evra po sezoni. Osim njih dvojice pominje se niz realnih, ali i nerealnih pojačanja, no, tako će biti celo leto.

Izvor: sportske.net