15.6.15.

Ibrin dan!

Zlatan čeka odluku, Raiola u Kataru. Mođi sumnjičav oko Šveđanina, a Berlusconi se ne zaustavlja, on kao i uvek traži da se igra sa tri napadača? Ko bi mogao da bude treći?

Ibrahimović je odmah posle meča sa Crnogorcima napustio reprezentaciju, videće se sa Raiolom koji odlazi u Katar. Šveđanin želi da se vrati u Milan, mnogo toga se promenilo poslednjih dana, pretpostavlja se da je odlučujuću ulogu imala supruga Helen.

"Moram da vodim računa o porodici", natuknuo je Ibra u subotu, izgleda da je pristao na dvogodišnji ugovor vredan 8 miliona po sezoni.

Ali, treba ubediti Paris Saint-Germain. Al-Khelaifi nije raspoložen da ga pusti, ali se Galliani uzda u pregovaračke sposobnosti Mina Raiole. PSG bi sačuvao 12 miliona neto koliko prima Šveđanin, ali ne žele da ga puste bez obeštećenja.

U međuvremenu u Italiji se oglasio Luciano Moggi koji je svojevremeno Ibrahimovića doveo u Juventus.

"To je podgrejana supa, nije dobar kao nekada", skeptičan je nekadašnji direktor Juventusa, ali malo ko će se složiti sa njim. Ibrahimović bi trebalo sa ljudima iz Milana da se sretne na svadbi Abatea sa kojim je dobar prijatelj.

Inače, Berlusconi ne odustaje od plana da zaigra sa tri špica, Jackson Martinez je praktično Milanov igrač, Ibrahimović bi trebalo da stigne, a treći napadač bi, prema nekim informacijama trebalo da bude Luiz Adriano iz Shakhtara. Brazilac je bio na meti Rome i Tottenhama, ugovor mu ističe u decembru, Ukrajinci bi da ga prodaju šest meseci pre isteka ugovora. Milan će izgleda platiti par miliona i kompletirati napad.

To znači praktično da su na prodaju pre svih El Shaarawy i Cerci, Destro se vraća u Romu, Matri će ponovo na pozajmicu, odlazi i Pazzini. Videćemo šta će se desiti sa Menezom i Hondom, ali čini se da će "Rossoneri" napraviti kompletno novu ofanzivu, planiraju i da dovedu odličnog vezistu Lucasa Limu iz Santosa što bi trebalo da bude razmena za Alexa koji planira da se vrati u domovinu.

Rađa se novi Milan predvođen našim Sinišim Mihajlovićem koji će do početka jula biti zvanično predstavljen na startu nove sezone.

Izvor: sportske.net