16.6.15.

Inzaghi ogorčen!

Dosadašnji trener Milana Filippo Inzaghi rekao je da je "ogorčen i razočaran" zbog otkaza koji je danas dobio u tom fudbalskom klubu.

Bivši fudbaler Milana Inzaghi preuzeo je ekipu prošlog leta, a "Rossoneri" su takmičenje u Seriji A ove sezone završili na 10. mestu. Inzaghi je danas otpušten, a na njegovo mesto postavljen je srpski trener Siniša Mihajlović.

"Ovim se završava nezaboravno iskustvo koje me je obogatilo na ličnom i profesionalnom planu. Zahvalan sam Milanu što mi je pružio priliku. Sa svojim stručnim štabom dao sam sve od sebe, strastveno smo radili svakodnevno, sa velikom željom i posvećenošću.

Ali, nažalost to nije bilo dovoljno i stvari nisu išle onako kako smo želeli", naveo je Inzaghi na svom Fejsbuk profilu.

"Ostaju gorčina i razočaranje što nisam imao priliku da nastavim posao, ali to je fudbal. Od srca želim sve najbolje svim igračima sa kojima sam radio protekle godine. Uprkos problemima, uvek su pokazivali poštovanje i profesionalizam", dodao je bivši reprezentativac Italije.

On je zahvalio navijačima na podršci.

"Milan će uvek biti u mom srcu. Navijaću i vrištaću za klub uvek", rekao je Inzaghi.

Mihajlović je prošle sezone predvodio Sampdoriju do sedmog mesta u Seriji A, ali je na kraju sezone podneo ostavku, jer, kako je naveo, traži novi izazov.

Mediji su spekulisali da će 46-godinji bivši fudbaler Intera zameniti Rafaela Beniteza u Napoliju, ali sada se vratio na San Siro, ali kao trener Milana.

Mihajlović, koji je u Interu bio i pomoćni trener Roberta Mancinija, potpisao je sa Milanom dvogodišnji ugovor.

Izvor: sportske.net